Firme

Seti profesional

 

Firma seti profesional a postat 0 anunturi.


 
Publicitate Online

Publicitate Online Reclama ta aici
 
Detalii sumare firma
Sector &
Subsector
Utilaje
Utilaje industriale
Nr. Referinta
650
Adresa
Locatie
Str. Lunga Nr. 276
Brasov, jud. Brasov
Cod Postal
500450
Telefon
0268428808
Mobil
0726147412
Fax
0268428809
Inscrisa
Marti, 08 Aprilie 2008
Website
SETI PROFESIONAL

CANTARIRE  DOZARE INSACUIRE AMBALARE

Seti Profesional este o firma recent aparuta pe piata din Romania, insa sustinuta de un personal cu o vasta experienta in comercializarea de utilaje pentru diferite ramuri industriale. Datorita profesionalismului aratat in fiecare situatie, fata de toti partenerii de afaceri, Seti Profesional a reusit sa devina unic reprezentant in Romania pentru toata gama de echipamente Effegielle Imeco Automazioni. Produsele oferite de Effegielle Imeco Automazioni si comercializate prin Seti Profesional se adreseaza acelor departamente din industrie unde este necesara folosirea utilajelor pentru cantarirea, dozarea, mixarea si ambalarea /inscuirea produselor granulate si purverulente.

Firma noastra asigura montarea si punerea in functiune a acestor instalatii si va ofera servicii de menetenanta si service post garantie, training pentru operatori cu personal specializat si certificat de catre firma producatoare. Seti Profesional va asigura de profesionalismul sau fiind constienta ca serviciile si produsele oferite reprezinta atat cartea sa de vizita cat si a producatorului.

Despre Effegielle Imeco Automazioni

Effegielle Imeco Automazioni S.R.L este o firma cu traditie in domeniul fabricarii utilajelor destinate cantaririi, dozarii, mixarii si ambalarii produselor granulate si purverulente. De-a lungul timpului Effegielle Imeco Automazioni S.R.L s-a extins si a vandut peste 3000 de utilaje in 65 de tari din toate colturile lumii. Compania Effegielle Imeco Automazioni S.R.L s-a infiintat in nordul Italiei, intr-o zona agricola puternic dezvoltata, aceasta numarandu-se printre cele mai dezvoltate din Europa. Aceasta pozitie strategica ii permite sa combine accesul la cunostinte tehnologice si de productie cumulate cu respectul pentru natura si pentru produsele sale. Dezvoltarea produselor Effegielle are la baza cercetarea riguroasa a celor mai bune si noi metode, apoi proiectarea si productia, toate executate cu rigoare profesionala. Effegielle Automazioni se poate mandri cu faptul ca produsul finit pe care il ofera este rezultatul unei munci sustinute in planificare, tratamente adecavate fiecarui tip de utilaj, controale riguroase a fiecarei etape de asamblare a utilajului precum si dedicarea angajatilor in a realiza o asamblare meticuloasa si de calitate. Toate aceste atuuri fac din Effegielle Automazioni un specialist in sisteme de cantarire, dozare, amestecare, ambalare si insacuire.

 

 


Domenii de activitate

Lista domeniilor de activitate prezente pe firme on-line.ro in care este insctisa compania.


Cauta in firme

Ex: case , panouri , gresie , constructii
Locatia mea   Toate orasele
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala
Trafic firme online

Parteneri: Mersul trenurilor · Tigla metalica · Jocuri · Anvelope · Web Design · Firma de Contabilitate

Copyright © 2010 . Online Investments. Toate drepturile rezervate.

Jocuri noi pe Jocuri online sau Jocuri gratis daca vrei sa te joci.