Firme

Expressoft technology

 

Firma expressoft technology a postat 0 anunturi.


 
Publicitate Online

Publicitate Online Reclama ta aici
 
Detalii sumare firma
Sector &
Subsector
Servicii Firme
Servicii software
Nr. Referinta
4811
Adresa
Locatie
Str. Piata Montreal Nr. 10
Bucuresti, jud. Ilfov
Cod Postal
011469
Telefon
0212011102
Mobil
0742207657
Fax
0212011103
Inscrisa
Marti, 06 Martie 2018
Website
Expressoft Technology

De aproape 20 de ani dezvoltam cu pasiune si integritate solutii informatice Standard si Cloud de vanzare, gestiune, fidelizare clienti, raportare completa si management pentru: Restaurante, Servire Rapida, Delivery & Call Center, Supermarket-uri, Retail/Servicii si Saloane de infrumusetare. In tot ceea ce facem ne gandim mereu atat la afacerile mici, aflate la inceput de drum, care au nevoie de simplitate si sprijin cat si la afacerile de mari dimensiuni, cu mai multe locatii, care au nevoie de flexibilitate si profesionalism!

Solutiile noastre software au caracteristici scalabile, reduc considerabil costurile de operare, sustin desfasurarea activitatii intr-un mod integrat si rapid dar si cresterea vanzarilor si  ofera informatii accesibile din orice parte a lumii,  in timp real,  cu privire la derularea operatiunilor fiecarei afaceri.

 Daca alegi solutia  de vanzare, gestiune si management Cloud, trebuie sa stii cele mai importante avantaje ale acesteia: accesul in timp real la informatiile afacerii, sistemul de raportare complex si complet, programe de fidelizare a clientilor, managementul afacerii si securizarea superioara a informatiilor datorita metodei de stocare. Solutia Cloud reprezinta cea mai buna alegere pentru afacerile care functioneaza in cel putin 2 locatii diferite.

 Pentru cresterea vanzarilor si a mobilitatii in locatia ta, poti alege Solutia de marcaj Expressoft POS pentru telefonul mobil - este solutia software completa si special creata pentru dispozitivele de tip Android si iOS care iti pune la indemana, intr-un singur dispozitiv: Smartphone, POS si pager! Cu o interfata prietenoasa si usor de utilizat, solutia noastra de marcaj pentru telefonul mobil este folosita pentru preluarea comenzilor direct de la masa clientilor si transmiterea acestora instant catre sectiile unde vor fi pregatite.

 Solutia Standard de vanzare si gestiune, cu baza de date gazduita local si cu o sectiune de rapoarte de vanzari si management, este extrem de potrivita de obicei pentru afacerile de mici dimensiuni, aflate la inceput de drum, care doresc sa se dezvolte in viitor si care nu dispun de un buget consistent pentru investitii initiale.

Intotdeauna le oferim potentialilor clienti consultanta si sprijin in alegerea celei mai bune solutii pentru afacerea lor, dar si servicii complete de instalare, configurare si training. In plus, in primele 30 de zile de la implementarea solutiei Expressoft clientii nostri beneficiaza  de mentenanta gratuita pentru softul achizitionat si de asemenea au la dispozitie un Account manager dedicat, care le va raspunde la toate intrebarile, la orice ora.

Mai mult, clientii nostri, datorita semnarii unui contract de service, beneficiaza de: suport 24/7, servicii de update si upgrade gratuite, implementarea gratuita a modificarilor legislative, dar si discount-uri la interventii care nu sunt incluse in contractul de service. Suportul este oferit telefonic, remote, prin telefon sau la sediul clientului, conform contractului de service semnat.

 Pentru ca in permanenta, depunem toate eforturile pentru a oferi clientilor nostri solutii software de o calitate ridicata, care tin cont de tendintele pietei si de evolutia tehnologiei, ne bucuram sa raspundem intrebarilor tale, trimise pe adresa: sales@expressoft.eu

Mai multe detalii despre produsele noastre gasesti accesand: www.expressoft.eu

 Cauta in firme

Ex: case , panouri , gresie , constructii
Locatia mea   Toate orasele
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala
Trafic firme online

Parteneri: Mersul trenurilor · Tigla metalica · Jocuri · Anvelope · Web Design · Firma de Contabilitate

Copyright © 2010 . Online Investments. Toate drepturile rezervate.

Jocuri noi pe Jocuri online sau Jocuri gratis daca vrei sa te joci.