Firme

Publicitate - web design - neamt

 

Firma publicitate - web design - neamt a postat 0 anunturi.


 
Publicitate Online

Publicitate Online Reclama ta aici
 
Detalii sumare firma
Sector &
Subsector
Publicitate
Servicii publicitate
Nr. Referinta
2222
Adresa
Locatie
Str. B-dul Dacia Nr. 6
Piatra Neamt, jud. Neamt
Cod Postal
610106
Telefon
0233 211 888
Fax
0233 211 888
Inscrisa
Vineri, 22 Mai 2009
Website
Publicitate - Web Design - Neamt

Cine suntem?

 

Royal Media Group este o agentie de publicitate full service din Piatra Neamt. Agentia a fost infiintata anul acesta si inca de la inceput am lucrat cu profesionalism, castigand tot mai multi clienti in timp scurt.

Suntem o echipa mica, tanara, formata din 4 oameni, dar care are in spate o activitate bogata in publicitate, realizare grafica, promovare online si internet marketing. Am terminat urmatoarele facultati: comunicare si relatii publice, sociologie si economie; unii ditre noi au urmat cursuri de specializare in:

  • programare web (php, html, ajax), web design, ansamblare html - css si stim sa lucram cu baze de date (MySQL); folosim joomla!, drupal si wordpress si sutinem comunitatea open source
  • publicitate
  • marketing
  • grafica pe calculator (corel, photoshop)

 

Cum suntem?

 

Pentru ca fiecare dintre noi isi stie bine meseria si suntem pretentiosi cu toate lucrarile pe care le realizam, ne-am castigat reputatia de firma serioasa care isi respecta termenele de executie si isi trateaza clientii cu respect. Toate site-urile, lucrarile grafice si formele de promovare sunt realizate cu atentie deosebita la detalii, pentru ca numai astfel se poate construi cu succes identitatea unei companii sau institutii.

Avem experienta deja, asadar nu sunt multe secrete nedescoperite inca si de fiece data am dat dovada de creativitate in munca noastra.

 

De ce sa doresti o colaborare cu noi?

 

Pentru ca a porni o afacere pe net sau doar a o extinde in aceasta directie inseamna sa apelezi la serviciile unor oameni specializati care, dincolo de formalitati si expresii care suna bine, te pot ajuta sa-ti indeplinesti scopul. Un magazin online trebuie sa arate bine dar mai ales trebuie sa vanda. Un banner de succes trebuie sa atraga atentia si sa faca inteles mesajul. Royal Media Group este o echipa de specialisti care te pot ajuta sa-ti promovezi afacerea sau sa-ti construiesti imaginea si nu ai fi singurul, proiectele noastre vorbesc de la sine, fie ca este vorba de mediul online sau offline.

 

Ce preturi practicam?

 

Nu suntem cei mai ieftini, insa cu siguranta nu suntem cei mai scumpi. Preturile pentru website si promovare online sunt negociabile, incepand de la 700 lei pentru un site de prezentare, in functie de ce doreste clientul, iar pentru printurile de mari dimensiuni si reclama outdoor puteti consulta oferta noastra speciala. Dat fiind ca munca noastra este in functie de detaliile specificate de client, nu avem preturi fixe. Important este ca investim pasiune si darurire in ceea ce facem si, ca orice companie care ofera produse sau servicii, dorim sa avem la terminarea oricarui contract clienti multumiti, care sa ne recomande pentru seriozitatea de care dam dovada si calitatea executiei lucrarilor.

 

Noi speram ca in scurt timp orice material sau promovare realizate de noi sa insemne o amprenta a calitatii si a profesionalismului si in acest scop suntem la dispozitia ta. Ne contactezi, stabilim o intalnire si restul vine de la sine.


Domenii de activitate

Lista domeniilor de activitate prezente pe firme on-line.ro in care este insctisa compania.


Cauta in firme

Ex: case , panouri , gresie , constructii
Locatia mea   Toate orasele
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala
Trafic firme online

Parteneri: Mersul trenurilor · Tigla metalica · Jocuri · Anvelope · Web Design · Firma de Contabilitate

Copyright © 2010 . Online Investments. Toate drepturile rezervate.

Jocuri noi pe Jocuri online sau Jocuri gratis daca vrei sa te joci.