Firme

Abc creative marketing

 

Firma abc creative marketing a postat 0 anunturi.


 
Publicitate Online

Publicitate Online Reclama ta aici
 
Detalii sumare firma
Sector &
Subsector
Publicitate
Servicii publicitate
Nr. Referinta
3857
Adresa
Locatie
Str. Prelungire Craiovei Nr. 1
Pitesti, jud. Arges
Cod Postal
110269
Telefon
0348416464
Mobil
0737177468
Fax
0348416464
Inscrisa
Marti, 20 Martie 2012
Website
ABC Creative Marketing

ABC Creative Marketing are ca obiect de acticvitate productia de materiale si produse publicitare la cele mai inalte standarde pornind de la conceptie grafica si terminand cu executia si montajul acestora. Desii relativ recent infiintata S.C. ABC Creative Marketing S.R.L. dispune de o echipa de profesionisti care activeaza de multi ani pe piata de publicitate din Judetul Arges si din intreaga tara. Echipa noastra este tanara si pregatita sa va ofere cele mai bune servicii de productie publicitara. Detinem capacitatea de a pune la dispozitia clientilor nostri, urmatoarele produse si servicii publicitare:

-                      Productie publicitara outdoor: bannere, mesh-uri, panouri publicitare, casete luminoase, inscriptionari auto, litere volumetrice din stiplex si polistiren luminate sau neluminate, etc.

-                      Productie publicitara indoor: afise, display, roll up, stand brochure, pop- up etc.

-                      Materiale promotionale : pixuri personalizate, brichete, scrumiere, tricouri, sepci, sacose personalizate, etc. ATENTIE !!! SUNTEM IMPORTATORI DIRECTI AI CELOR MAI RENUMITE FIRME IN DOMENIUL MATERIALELOR PROMOTIONALE .

-                      Serigrafie, tampografie, transfer termic, etc.

-                      Gravura laser, diplome, cupe , trofee, plachete, medalii

-                      Tipar digital si offset : pliante publicitare, afise, cataloage si mape de prezentare, calendare, agende, brosuri pentru prezentarea produselor, etichete pe o mare varietate de suporturi, coli cu antet, carti de vizita etc.

Am achizitioant de curand cea mai moderna imprimanta pentru outdoor si indoor existenta in Pitesti. Aceasta printeaza la rezolutia de 1440 dpi cu o viteza de pana la 120 mp pe ora. Astfel putem oferii clientiilor nostrii : Calitate, Rapiditate, si cea ce este cel mai important in aceasta perioada preturi mici adaptate unui buget de criza. TOATE acestea le oferim sub conceptul de PRINTURI IEFTINE si pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati site-ul nostru www.printuriieftine.ro unde veti gasii informatii despre materiale, preturi, promotii si tot cea ce va intereseaza pentru promovarea afacerii dumneavoastra.

Frontlite Printat Simpla Fata – 3,5 eur/ mp

Mash – 3,99 euro / mp

Backlite – 5 euro / mp

Banner Dubla fata – 7 euro + tva / mp – pretul contine tiv, capse, gauri de vant sau 7,5 euro / mp daca se doresc si tevi metalice la capete

Roll-up system + print polipropilena – 30 euro + tva

Print Polipropilena = 8 euro/ mp

Hartie white back/ Blue back –  3,5 euro /mp

Autocolant   – 4 euro / mp

 

 

 

Obiectivul nostru este dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clienţii nostri, prin oferirea de servicii complete în advertising. Reuşim acest lucru prin oamenii noştri şi prin partenerii plini de profesionalism, printr-o colaborare permanentă cu clienţii noştri pentru a le înţelege nevoile şi dorinţele şi prin îmbunătăţirea şi lărgirea serviciilor oferite. Viitor înseamnă pentru Echipa PRINTURI IEFTINE ocuparea unei poziţii de top în domeniul publicităţii din ARGES dar si din judetele invecinate, diversificarea serviciilor oferite pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor din ce în ce mai complexe ale clienţilor şi nu în ultimul rând, respectarea valorii în care credem: „Pentru noi fiecare client este UNIC!”Cauta in firme

Ex: case , panouri , gresie , constructii
Locatia mea   Toate orasele
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala
Trafic firme online

Parteneri: Mersul trenurilor · Tigla metalica · Jocuri · Anvelope · Web Design · Firma de Contabilitate

Copyright © 2010 . Online Investments. Toate drepturile rezervate.

Jocuri noi pe Jocuri online sau Jocuri gratis daca vrei sa te joci.