Firme

Www.noua-casa.ro

 

Firma www.noua-casa.ro a postat 2 anunturi. Vezi anunturile


 
Publicitate Online

Publicitate Online Reclama ta aici
 
Detalii sumare firma
Sector &
Subsector
Imobiliare
Agentii Imobiliare
Nr. Referinta
4250
Adresa
Locatie
Str. Bld.Primaverii Nr. 23
iasi, jud. Iasi
Cod Postal
700676
Telefon
0332803506
Mobil
0745588272
Inscrisa
Marti, 19 Noiembrie 2013
Website
www.noua-casa.ro

Noua casa!

 

Cine suntem?

Noua Casa este o agentie de consultanta si intermediere imobiliara infiintata la inceputul acestui an. Contrar numelui nostru, echipa Noua Casa activeaza pe piata de specialitate din domeniu de peste 14 ani. Suntem profesionisti care am inteles ca in actualul context socio-economic, e nevoie de spirit de initiativa, ambitie, perseverenta si dedicare totala pentru a oferi clientilor solutia optima cand vine vorba despre ceea ce ei vor numi ulterior “acasa”.

 

De ce NOUA CASA?

Avand in vedere dinamica pietei imobiliare din ultima perioada, am constientizat ca pentru a multumi pe deplin un client este nevoie sa oferim ceva nou, o alternativa diferita fata de ceea ce ofera cea mai mare parte din concurenta noastra. Acesta este rationamentul pentru care am decis sa ne axam in principal pe proiectele rezidentiale noi care sa garanteze cumparatorilor un domiciliu la standarde de ultima ora si cu cel mai ridicat grad de confort si siguranta a investitiei.

Achizitionarea unei locuinte, fie ea intr-un imobil nou sau mai vechi, presupune un demers important, uneori unic, iar pentru a gasi rezolvarea optima este nevoie de o informare completa si complexa despre toate variantele disponibile. Din acest motiv, echipa Noua Casa va sta la dispozitie cu raspunsuri la toate nelamuririle dumneavoastra. Consultantii nostri va sunt disponibili oricand, totul pentru confortul si garantia ca veti gasi un domiciliu care sa corespunda tuturor exigentelor dumneavoastra.

 

Proiecte rezidentiale noi?

Da, si nu doar atat. In functie de preferinte, va punem la dispozitie intreg portofoliul nostru de oferte cu apartamente noi si mai putin noi. Ofertele cu pret corect vor fi primele recomandari in ceea ce priveste variantele de la blocurile mai vechi, iar restul va vor fi prezentate in cel mai profesionist mod cu putinta.

Pentru ca activitatea imobiliara nu inseamna doar vanzare de apartamente, departamentele de inchirieri apartamente si vanzare terenuri si case/vile sunt de asemenea prioritare. Ne vom dedica toata priceperea si experienta pentru a gasi clinetilor nostri cea mai buna varianta.

 

Ce oferim?

Nu promitem sa gasim imposibilul, ceea ce nu exista sau nu se poate, dar va garantam ca vom pune la dispozitia dumneavoastra intreg arsenalul nostru de servicii precum:

  • Consutanta gratuita din partea unor specialisti care au evoluat si s-au adaptat concomitent cu piata imobiliara;
  • Cele mai bune oferte in raportul cu bugetul si preferintele dumneavoastra;
  • Oferte cu caracter exclusiv prin prisma parteneriatelor puternice cu diversii dezvoltatori imobiliari;
  • Servicii de intermediere si indrumare pe tot parcursul anevoiosului proces de achizitionare a unei locuinte: recomandari (banci, notariate, furnizori de utilitati), sfaturi si sprijin logistic si moral;
  • Negocierea comisioanelor agentiei (unde este cazul) pana la pragul confortului dumneavoastra;
  • Respect si responsabiliate fata de client pe care noi il consideram colaborator;
  • Solutionarea prompta a cererii in cel mai eficient si avantajos mod.

 

Adaptabilitatea si evolutia sunt cele mai importante atribute care garanteaza supravieturirea, dezvoltarea si succesul pe piata imobiliara, iar echipa Noua Casa pune la dispozitia dumneavoastra experienta, profesionalismul si devotamentul membrilor sai, totul pentru a oferi tuturor celor care apeleaza la noi confortul de “acasa”. Va asteptam!

 

 

Cu stima,

Echipa Noua Casa!


Domenii de activitate

Lista domeniilor de activitate prezente pe firme on-line.ro in care este insctisa compania.


Cauta in firme

Ex: case , panouri , gresie , constructii
Locatia mea   Toate orasele
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala
Trafic firme online

Parteneri: Mersul trenurilor · Tigla metalica · Jocuri · Anvelope · Web Design · Firma de Contabilitate

Copyright © 2010 . Online Investments. Toate drepturile rezervate.

Jocuri noi pe Jocuri online sau Jocuri gratis daca vrei sa te joci.