Firme

Kritters

 

Firma kritters a postat 37 anunturi. Vezi anunturile


 
Publicitate Online

Publicitate Online Reclama ta aici
 
Detalii sumare firma
Sector &
Subsector
Constructii
Mobila la comanda
Nr. Referinta
3235
Adresa
Locatie
Str. Traian Nr. 105
Brasov, jud. Brasov
Cod Postal
500332
Telefon
0268331833
Mobil
0722241403
Fax
0268331833
Inscrisa
Joi, 20 Ianuarie 2011
Website
Kritters

Firma noastra ofera o gama completa de piese, componente si accesorii auto pentru intretinerea si repararea masinii dumneavoastra. Puteti alege intre piese originale si o gama variata de producatori cu renume mondial (Delphi, Garrett, KKK, Luk, Sachs, TRW, Boge, Bilstein, etc.) pentru a obtine raportul optim de pret/calitate pentru bugetul si necesitatile dumneavoastra.

Putem asigura montajul pieselor in unul din cele doua Bosch Car Service-uri autorizate RAR detinute de firma noastra, in care beneficiati de o gama completa de servicii de reparatii, montaj, verificare si intretinere pentru masina dumneavostra.

Vindem piese de schimb originale pentru diferite sisteme de injectie Gasiti in stoc la unitatile noastre injectoare originale, noi si reconditionate, si alte componente pentru cele mai uzuale sisteme de injectie.

Reparam pompe si injectoare

Executam reparatii profesionale de pompe de injectie si injectoare la service-ul nostru de pe str. Bunea Augustin nr. 18, unde functioneaza singurele standuri de reparatii pentru aceste componente din Brasov (AVM2-PC cu simulator ETK si CRI-PC). Service-ul detine acreditare Delphi pentru testarea si repararea injectoarelor si a pompelor de injectie.

Reconditionam turbine

Ca o completare a gamei de turbine noi si reconditionate pe care o oferim, efectuam si reconditionari de turbine (in special marca Garrett). Reconditionam turbine pentru toate tipurile de autovehicule, inclusiv de Dacia Logan. Turbinele reconditionate de noi beneficiaza de 6 luni garantie in cazul montarii intr-un service autorizat RAR pentru aceasta operatie, respectiv de 12 luni in cazul montarii intr-unul din service-urile proprii.

Reconditionam etriere

Efectuam reconditionari de etriere pentru toate tipurile de autovehicule, inclusiv autoutilitare si camioane. Etrierele reconditionate beneficiaza de o garantie de 12 luni.

Mobilier la comanda

Executam la comanda o gama variata de mobilier, cu un design modern, personalizat si confortabil. Gama larga de materiale, finisaje, culori si dimensiuni garanteaza crearea unui ambient placut si a unui echilibru perfect intre calitate, design si confort. Proiectele noastre va vor reflecta personalitatea, tinand cont in acelasi timp de spatiul disponibil si de bugetul dvs.Cauta in firme

Ex: case , panouri , gresie , constructii
Locatia mea   Toate orasele
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala
Trafic firme online

Parteneri: Mersul trenurilor · Tigla metalica · Jocuri · Anvelope · Web Design · Firma de Contabilitate

Copyright © 2010 . Online Investments. Toate drepturile rezervate.

Jocuri noi pe Jocuri online sau Jocuri gratis daca vrei sa te joci.