Firme

D3sign studio

 

Firma d3sign studio a postat 0 anunturi.


 
Publicitate Online

Publicitate Online Reclama ta aici
 
Detalii sumare firma
Sector &
Subsector
Constructii
Amenajari Interioare
Nr. Referinta
1036
Adresa
Locatie
Str. ALEEA BRATES Nr. 5
CLUJ-NAPOCA, jud. Cluj
Cod Postal
400566
Telefon
0740808849
Mobil
0744578226
Fax
0744578226
Inscrisa
Vineri, 23 Mai 2008
Website
D3SIGN STUDIO

Compania SC D3SIGN STUDIO SRL este Dealer pentru următoarele produse si va ofera urmatoarele servicii:

1.www.cascade-ornamentale.ro

Cascade ornamentale de interior din Statele Unite.

Oferind o gamă largă de materiale atractive, fiecare cascadă este ecologică. Materialele noastre includ: STICLĂ - reciclată şi reciclabilă de diferite niveluri METALE - oţel inoxidabil şi cupru 100% reciclabile PIATRĂ PRELUCRATĂ - un compus de materiale reciclate şi materiale cu emisie redusă PIATRĂ NATURALĂ- material complet natural, fără emisii, non-toxic Toate cascadele prezintă de asemenea pompe cu consum redus de energie şi pot fi proiectate cu componente şi adezivi cu emisie redusă sau non-toxici

Cascadele noastre ajută la purificarea aerului dimprejur de poluanţii dăunători. Sistemele ajută de asemenea la oprirea răspândirii factorilor contaminatori de interior

Analizăm cu plăcere proiectele, desenele şi cerinţele dumneavoastră pentru a vă sprijini în a personaliza o cascadă care se încadrează în bugetul dumneavoastră. Putem de asemenea lucra împreună la adaptarea unui model existent, sau la dezvoltarea unei soluţii complete pentru proiectul dumneavoastră.

În calitate de client veţi primi schiţe personalizate în mod unic şi detaliile tehnice pentru proiectul dumneavostră. Aceste schiţe vă vor da dimensiuni exacte şi locaţii pentru tot ce aparţine de cascadă; inclusiv necesarul de aparatură electrică, instalaţii şi componente ZonePure® .

Va oferim servicii de randări 3D pentru a veni în sprijinul arhitecţilor, designerilor şi clienţilor pentru vizualizarea formei finale a cascadei în mediul său înconjurător. Acest serviciu de randare oferă clienţilor o imagine în avans şi posibilitatea să evalueze concepte noi pentru design-ul cascadei.

.

2.Aparatură estetică profesională: Compania D3SIGN STUDIO este Dealer Exclusiv pe România la aparatură estetică profesională pentru compania care a vândut aparate la Centrele de înfrumuseţare din toată lumea, in 50 de tari incluzând: Harrods, Selfridges Spa,Harvey Nichols,Champneys Spas,The Marriott Hotel Group in UK,Virgin Spauri in South Africa, Estee Lauder si Elisabeth Arden Spas in US, Chiva Som Int Health Resort in Thailand,The Taj Group in India,The Sheraton,Four Seasons si Mandarin Oriental Saps in Hong Kong, Raffles in Singapore. Tratamentele au peste 20 de ani de cercetări medicale si sunt complet sigure si fără durere. Citeste mai multe pe siteul nostru la www.caci.ro.

2.Saune: Saune care folosesc tehnologia cu infraroşu: cea mai sănătoasă radiaţie solara cu un design elegant, din lemn tratat care nu absoarbe umezeala.

3.Piscine: Piscine cu aplicaţii diverse: Pentru antrenamentele de înot, Relaxare si distracţie, Exerciţii, Terapie acvatica, Triatlon secţiunea înot.

4.Solarii: Pionieri si responsabili in tehnica bronzului din anul 1974. Solariile au caracteristici tehnice inteligente, lămpi care asigura un excepţional bronz - Xtreme filter sistem, cu aromoterapie, cu stropire, muzica, boxe incorporate, aer condiţionat, saltea cu masaj, opţiune prepay cu moneda si folosirea tuburilor profesionale sunfit.

5.Jacuzzi: Cu toate gamele disponibile, cu jeturi pentru un hidromasaj avansat, echipate cu o varietate de sisteme de masaj pentru spate, încheieturi si gambe, reflexoterapie - cu trei jeturi JetStream ale sistemului FootWell, cu sistem audio incorporat, cu 39 de jeturi incorporate, inclusiv sistemul Moto-Massage DX si doua pompe de 2 cai putere.

6.Şeminee

7.Filtre de apa: Sisteme de tratare a apei dure, Sisteme de filtrare împotriva mineralelor: fier, sulfuri, mangan, arsenic, Sisteme de dezinfecţie cu UV, Sisteme de filtrare pe baza de răşini, Carcase pentru filtre si accesorii, Cartuşe înlocuibile de filtrare, Sisteme pentru apa potabila, Sisteme de filtrare prin osmoza inversa, Componente – rezervoare, sisteme de închidere deschidere, robinete, membrane, pompe, tubulatura.

8.Parcuri de joaca: Personalizabile in funcţie de preferinţele clientului.

9.Proiecte amenajari interior: Proiectare care include amenajarea de spatii rezidenţiale si comerciale, totodată realizam si proiecte de instalaţii electrice, HVAC, sanitare. Proiectele de amenajări sunt realizate in programe de grafica 3D, fiind uşor de vizualizat dând posibilitatea de creare a spaţiului prin simulare fotorealistică a materialelor si a iluminării.

10.Modelare 3D, Animatie si CAD

11.Proiecte arhitecturale

 


Domenii de activitate

Lista domeniilor de activitate prezente pe firme on-line.ro in care este insctisa compania.


Cauta in firme

Ex: case , panouri , gresie , constructii
Locatia mea   Toate orasele
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala
Trafic firme online

Parteneri: Mersul trenurilor · Tigla metalica · Jocuri · Anvelope · Web Design · Firma de Contabilitate

Copyright © 2010 . Online Investments. Toate drepturile rezervate.

Jocuri noi pe Jocuri online sau Jocuri gratis daca vrei sa te joci.