Firme

Toptech

 

Firma toptech a postat 0 anunturi.


 
Publicitate Online

Publicitate Online Reclama ta aici
 
Detalii sumare firma
Sector &
Subsector
Calculatoare
Computere de birou laptopuri
Nr. Referinta
2727
Adresa
Locatie
Str. Closca Nr. 6
Alba Iulia, jud. Alba
Cod Postal
510053
Telefon
0358401154
Inscrisa
Simbata, 03 Aprilie 2010
Website
TopTech

Inca de la infiintare, din anul 1992, TopTech si-a castigat o certa reputatie intre firmele de distributie de echipamente si solutii IT&C, reusind deopotriva sa impulsioneze dezvoltarea pietei de profil si sa-i satisfaca exigentele. Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice. Colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama diversificata de produse, flexibilitatea si complexitatea solutiilor oferite constituie o prestigioasa carte de vizita, care a mentinut TopTech in topul firmelor din domeniu. 

  Astazi, numele TopTech este asociat cu tehnologie avansata, calitate sigura si parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori: Toshiba, Hewlett-Packard, Microsoft, Acer, Fujitsu-Siemens, Canon, Kyocera, Intel, Lenovo, 3Com, D-Link, APC, Lexmark, Xerox, Zebra, Datalogic, Dell, IBM, Cisco, etc.

TopTech distribuie o gama larga de produse IT si integreaza solutii IT In toate segmentele: Large Accounts, Medium Business si Small Business. 

TopTech ofera, de asemenea, o gama larga de servicii: suport, audit si consultanta pentru definirea nevoilor si solutiilor IT optime, servicii de instalare, de instruire a operatorilor si intretinere a echipamentelor, service cu diferite optiuni de contract, facilitati financiare. Calitatea service-ului este monitorizata iar personalul, cu experienta in domeniu, este calificat si certificat de catre furnizori.

 Cu cei 50 de specialisti pregatiti sa raspunda oricaror solicitari in domeniul IT&C, TopTech reprezinta una dintre cele mai mari si puternice firme din domeniu, care activeaza in zona judetelor Alba, Hunedoara, Sibiu si Timis.Cauta in firme

Ex: case , panouri , gresie , constructii
Locatia mea   Toate orasele
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala
Trafic firme online

Parteneri: Mersul trenurilor · Tigla metalica · Jocuri · Anvelope · Web Design · Firma de Contabilitate

Copyright © 2010 . Online Investments. Toate drepturile rezervate.

Jocuri noi pe Jocuri online sau Jocuri gratis daca vrei sa te joci.