Strict Standards: Non-static method util::sqlVar() should not be called statically in /home/director/wwwfirme/firma.php on line 43

Strict Standards: Non-static method util::sqlVar() should not be called statically in /home/director/wwwfirme/firma.php on line 48

Strict Standards: Non-static method util::sqlVar() should not be called statically in /home/director/wwwfirme/firma.php on line 51

Strict Standards: Non-static method util::sqlVar() should not be called statically in /home/director/wwwfirme/firma.php on line 56
Expres Printing
Firme

Expres printing

 

Firma expres printing a postat 0 anunturi.


 
Publicitate Online

Publicitate Online Reclama ta aici
 
Detalii sumare firma
Sector &
Subsector
Birotica papetarie
Calendare
Nr. Referinta
3732
Adresa
Locatie
Str. Baba Novac Nr. 18
Cluj Napoca, jud. Cluj
Cod Postal
400080
Telefon
0264 599 850
Mobil
0749 154 002
Fax
0264 599 850
Inscrisa
Joi, 08 Decembrie 2011
Website
Expres Printing

Venim in intampinarea acestui imperativ oferind produse si servicii complete de tipar digital,precum si productie publicitara de orice natura.

Expres Printing, este un nume  recunoscut pentru calitatea serviciilor de tipar digital, outdoor si de pre-press oferite. EXPRES PRINTING este divizia companiei Tubman Co prin care aceasta activeaza in industria tiparului digital.

Dispunem de cea mai performanta tehnologie de tipar digital din tara , reprezentata de XEROX iGen-4 , singura presa digitala de acest gen din Romania.Capacitatea ei de tiparire, de 4 milioane de formate pe luna, impreuna cu cea a XEROX DC 700, ne permita sa putem tipari lunar pana la 5.5 milioane de formate de cea mai buna calitate.

Echipa Expres Printing lucreaza impreuna din anul 2005 si suntem mandri sa va punem la dispozitie experienta acumulata, pentru a va ajuta cu solutii de tiparire complete, special create pentru afacerea dumneavoastra.

Tehnologiile folosite sunt in concordanta cu cele mai noi prevederi in domeniul protectiei mediului.XEROX iGen-4 foloseşte tehnologia cu cerneală uscată pentru a reduce impactul negativ asupra mediului, iar 97% dintre componentele acestuia sunt reciclabile.Tonerul folosit nu este toxic, fiind livrat în containere ermetice cu o eficienţă a transferului de 100%.

Prin urmare, Expres Printing dispune de o echipa profesionista, de experienta in domeniu si de cea mai buna tehnologie de tipar digital din tara. Dumneavoastra puteti beneficia de toate avantajele care deriva din aceste fapte : promptitudine , raport pret-calitate convenabil, posibilitatea executarii unui volum mare de tiparituri in termene scurte,etc.


Domenii de activitate

Lista domeniilor de activitate prezente pe firme on-line.ro in care este insctisa compania.


Cauta in firme

Ex: case , panouri , gresie , constructii
Locatia mea   Toate orasele
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala
Trafic firme online

Parteneri: Mersul trenurilor · Tigla metalica · Jocuri · Anvelope · Web Design · Firma de Contabilitate

Copyright © 2010 . Online Investments. Toate drepturile rezervate.

Jocuri noi pe Jocuri online sau Jocuri gratis daca vrei sa te joci.